+45 36 49 99 30 kontakt@slagterjan.dk

Grill catering

Grill catering er en af vores specialer, så du kan være sikker på at du er i sikre hænder hos os

Grill catering med slagter Jan til arrangement

Grill catering

seperator

med +20 års erfaring

Hos Slagter Jan tilbyder vi grill catering i høj kvalitet til din grillfest. Vi har mange års erfaring med catering til alle typer festlige lejligheder og begivenheder, hvor der godt må gøres noget ekstra ud af det. Siden 1996 har vi serveret lækkert mad til kvalitetsbevidste kunder i hele landet, som sætter pris på catering i særklasse. Vi har blandt andet speciale i helstegt pattegris på Sjælland, hvor festmiddagen gøres til en event. Vi kommer selv ud med alt i tilbehør og stiller pænt op, hvor du vil have det.

Hos os er din grillfest i fokus, og vi gør vores til at bidrage med professionel grill catering, hvor kvaliteten er i højsæde. I mere end 20 år har vi glædet alle slags selskaber og fester med mad i rigelige mængder af velsmagende mad. Om du skal holde barnedåb, konfirmation, bryllup eller noget helt fjerde, stiller vi gerne op med helstegt pattegris på Sjælland eller andre steder i landet.

KL

Helstegt rødvinsmarineret pattegris
inkl. grill og kul

KL

3 x Kartofler frit valg
Stort salatbord
Pasta salat
Coleslaw salat
2 slags dressinger
Italiensk brød m. pesto

Fra 229,50 kr. pr. kuvert

Helstegt rødvinsmarineret pattegris til grill catering med slagter jan
Catering tilbehør til grill
Helstegt pattegris på grillen
Salater til grill catering med slagter jan

Overlad maden trygt til Slagter Jan

Det kan være svært at nyde en fest, når man hele tiden skal koordinere og holde øje med, om alt nu også kører, som det skal. Skal du være vært for en fest – stor eller lille – kan vi hjælpe dig af med nogle af dine bekymringer. Vi har hjulpet et væld af glade og tilfredse kunder med grill catering, så de ikke selv skulle røre en finger, hvad angår maden. Vi er kompetente og erfarne kokke, der har mange års egenhændig erfaring med at præparere og servere overdådig grillmad til fester og selskaber. Overlad trygt maden til din grillfest til os – vi skal nok levere varen.

Vi er et kvalitetsbevidst cateringfirma, der tager vores kunders fester alvorligt. Derfor kan du være sikker på, at vi gør alt, vi kan for at gøre maden til din fest smagfuld og mindeværdig. Vi er stolte kokke, som sætter en ære i at skabe det perfekte grillmåltid til vores kunders store tilfredsstillelse.

Få skræddersyet grill catering til dine behov

Når det skal være rigtigt lækkert, festligt og indbydende, er grill catering det ideelle til enhver fest, hvor det formelle er nedtonet. Her er maden og den gode kvalitet i fokus – og vi byder på masser af kulinariske oplevelser, som du aldrig har fået dem før. Prøv vores udsøgte grill catering til din grillfest, hvor vi sørger for alt.

Du kan slappe af og nyde din fest, mens vi tager os af maden. Hos os kan du få skræddersyet en menu til dine ønsker og behov. Vi lever af glade kunder, og vi er til for at servicere dig med det bedste udvalg, som en grillmenu kan bestå af.

Har du særlige ønsker til en event som for eksempel en helstegt pattegris på Sjælland, vil vi imødekomme dine ønsker. Sammen skaber vi den perfekte grillfest med grill catering i høj klasse.

Skal vi hjælpe med grill catering til din grillfest?

seperator

Kontakt os her eller ring til os på 36 49 99 30Udtalelser fra tidligere kunder

seperator
 • Total succes til min runde fødselsdag. Alt var helt perfekt og smagte fuldstændig fantastisk.

  Nina,
     Beier   

 • Fik lækker italiensk buffet 32 personer leveret, stor oplevelse!

  Peter,
  Glargaard Røge

 • Fik mad leveret til 30 personer og der var måske til det dobbelte. Der var rester til mange dage. Lækkert kød og lækre salater. Jeg vil varmt anbefale JW Kød og deres buffet!

  Simon,
  Spedtsberg