+45 36 49 99 30 kontakt@slagterjan.dk

Julefrokost buffet

Her er forslag til julefrokost buffet. Man kan naturligvis ændre og tilføje efter behov.

Hold jul med Slagter Jan

Man siger, at julen er hjerternes fest – her samles man med dem, man har kær, og man glædes over hinanden. Men julen er i høj grad også de mætte mavers fest, for lige netop på denne tid af året har maden faktisk en særlig betydning for de fleste. Hvem glæder sig ikke til en lækker flæskesteg eller risalamande med kirsebærsauce? For de fleste er julemad noget helt særligt, og derfor vil vi her hos Slagter Jan gøre alt for, at du og dine gæster bliver glade og mætte til din julefrokost.

Julen er også en travl tid, hvor flere ting skal klares, inden man rigtigt kan nyde julen og slappe af med sine nærmeste. Derfor tilbyder vi dig hjælp til at klare madlavningen, så du kan nyde din julefrokost lige så meget som dine gæster.

Her hos Slagter Jan ved vi, hvad en god julefrokost buffet indeholder, og vi har årelang erfaring i at levere julebuffeter ud af huset – hvad end der er tale om en mindre eller større julefrokost.

Julebord 1

Marineret sild med løg og kapers

Æg og rejer

Flæskesteg med rødkål og surt

Fiskefilet med remoulade og citron

Leverpostej med rødbeder og bacon

Brie med druer

Kr. 149,50 pr. kuvert

Julebord 2

Marineret sild med karrysalat

Fiskefilet med remoulade og citron

Leverpostej med rødbeder og bacon

Æg med rejer og citron

Flæskesteg med rødkål og agurkesalat

Ris ala mande med kirsebær sauce

Kr. 159,50 pr. kuvert

Julebord 3

Marineret sild med løg og kapers

Krydder sild med løg og kapers

Rødspættefilet med remoulade og citron

Røgede laks med røræg og asparges

Mørbradbøf med bløde løg

Roastbeef med remoulade, ristede løg og høvlet peberrod

Ris ala mande med kirsebærsauce

 

Kr. 229,50 pr. kuvert

Det Store Julebord

Marineret sild med løg og kapers

Karrysild med halve æg, løg og kapers

Fiskefilet med remoulade og citron

Mørbradbøffer med bløde løg og agurkesalat

Hønsesalat med bacon og asparges

Gravad laks med rævesovs

Æbleflæsk med løg og æbler

Ostefad med kiks, druer og radiser

Kr. 259,50 pr. kuvert

Tilvalg til juleborde

Pr. person

Hjemmelavet sylte med rødbeder og sennep
20,00 kr.
Stegte sild med løg og kapers
20,00 kr.
Frikadeller med surt
10,00 kr.
Glaseret skinke med flødestuvet spinat og sukker kartofler
40,00 kr.
Æbler flæsk med løg og æbler
25,00 kr.
Mørbradbøf ala creme med løg og champignon
35,00 kr.
Risalamande med kirsebærsovs
25,00 kr.
Finker med grever
25,00 kr.
Lun medister med rødkål og agurkesalat
25,00 kr.
Lun and med æbler og svesker
40,00 kr.

Julefrokost buffet for enhver smag

Her hos Slagter Jan går vi meget op i kvaliteten og friskheden af de råvarer, vi bruger, og derfor kan du vide dig sikker på, at et julebord leveret af Slagter Jan er både velsmagende og appetitlig af udseende. Vi vil gøre alt for, at du og dine gæster får en mindeværdig julefrokost, hvor maden er helt i top – så går der sikkert ikke længe, før I allerede glæder jer til næste år.

Hos Slagter Jan er vi eksperter i at levere julebuffeter ud af huset, og på denne side finder du vores udvalg af juleborde, som med garanti vil gøre dine gæster glade. Vores juleborde varierer både i forhold til antallet af retter og pris, og derfor vil du garanteret kunne finde en løsning, der passer til lige nøjagtigt dit selskab.

Skræddersy din julebuffet

Synes du, der mangler noget på julebordet, eller har du nogle ønsker til ændringer i menuen? Så tilbyder vi også diverse retter som tilvalg til din julebuffet. Du kan blandt andet tilføje den klassiske dessert, risalamande med kirsebærsovs, som for de fleste danskere er stærkt forbundet med julen. Du kan også tilføje stegte sild, lun and eller lun medister, hvis det passer ind til din julefrokost.

Har du nogle helt andre ønsker til buffeten, eller har du brug for hjælp, når menuen skal sammensættes? Så skal du endelig tage kontakt til os. Vi vil meget gerne være behjælpelige med at finde den helt rigtige sammensætning, og vi kan give dig gode tilbud på særlige ønsker eller komme med forslag til andre retter, som vil være perfekt for netop din julefrokost.

Er du allerede klar til at bestille din julefrokost buffet? Så kan du nemt og hurtigt afgive din bestilling via knappen her på siden. Du kan også afgive forespørgsler på menuændringer eller tilføjelser. Vi tager kontakt til dig hurtigst muligt, så vi sammen kan hjælpes ad med at få stablet en fantastisk julefrokost på benene!