+45 36 49 99 30 kontakt@slagterjan.dk

Om os

Herunder kan du læse om Slagter Jan's historie, og se hvorfor vi skiller os ud fra mængden.

Billede af kokke

Siden 1996

seperator

I hjertet af Hvidovre, lidt uden for København, ligger en lille slagter butik. Slagteren i Bredalsparken, har siden 1996 lavet lækker mad til hele landet, fra Sønderjylland til Nordjylland, på hele Sjælland og på Bornholm. Rygtet om os er ofte kommet os i forekøbet, og forventningerne til kvaliteten i top. Derfor bestræber vi os altid på at levere de lækreste retter, med kvaliteten i højsæde. Vi har i over 20 år leveret mad til alle slags fester og selskaber, og sørget for kvalitets mad i rigelige mængder. Vi levere til alle større og mindre begivenheder, barnedåb, konfirmation, bryllup, eller hvilken anledning du kunne have.

For os er det vigtigt at du får det, som du vil have. Derfor skræddersyer vi selvfølgelig menuerne til dine behov.

KL

Slagter Jan

seperator

Slagter Jan var allerede som ganske ung, næsten selvskrevet til at blive slagter. Hans forældre havde en slagter forretning i Valby, hvor han hjalp. Siden hen startede han selv som selvstændig i 1991, hvor videreførte sine forældres passion for at lave kvalitets mad. I 1996 åbnede han butikken i Hvidovre, hvor han lige siden har arbejdet ud fra. Slagter Jan er stolt far til fire børn, som hjælper ham i sin lille butik, ligesom han hjalp sine forældre da han var yngre.

KL

Billede af slagter Jan

Udtalelser fra tidligere kunder

seperator
 • Total succes til min runde fødselsdag. Alt var helt perfekt og smagte fuldstændig fantastisk.

  Nina,
     Beier   

 • Fik lækker italiensk buffet 32 personer leveret, stor oplevelse!

  Peter,
  Glargaard Røge

 • Fik mad leveret til 30 personer og der var måske til det dobbelte. Der var rester til mange dage. Lækkert kød og lækre salater. Jeg vil varmt anbefale JW Kød og deres buffet!

  Simon,
  Spedtsberg

Klik herunder for at gå til oversigt over vores store udvalg af menuer og buffeter

Klik herunder for at se vores store udvalg af lækre buffeter