+45 36 49 99 30 kontakt@slagterjan.dk

Receptionsmad

Her kan du finde forslag til receptionsmad og menu. Der er naturligvis mulighed for ændringer og tilføjelser.

Byd dine gæster på en lækker receptionsmenu fra Slagter Jan

Her hos Slagter Jan kan vi tilbyde dig to forskellige receptionsmenuer, som varierer i forhold til antallet af retter og pris. Retterne er enkle, men lækre, og der er derfor garanti for, at dine gæster vil synes om maden til dit arrangement. Vi kan blandt andet lave små lakseruller med flødeost, minisandwich med pålæg, minicroissanter med fyld og små chokoladeskåle med marcipan.

Hos Slagter Jan har vi årelang erfaring i levering af mad ud af huset, og derfor kan du være sikker på, at alt er helt i orden fra bestilling til levering. Vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at få stablet et fantastisk arrangement på benene, og derfor stræber vi efter at få leveret et perfekt resultat, så hverken du eller dine gæster bliver skuffede over maden.

Reception 1

Spegeskinke med melon

Mini croissanter med fyld

Små frikadeller

Cocktailpølser med bacon

Stegte kyllingelår

Små chokoladeskåle med marcipan

 

Kr. 129,50 pr. kuvert

Reception 2

Små lakseruller med flødeost

Mini sandwich med diverse pålæg

Mini croissanter med fyld

Cocktailpølser med bacon

Stegte kyllingelår

Blandet ostefad med vindruer

Små chokoladeskåle med marcipan

Kr. 139,50 pr. kuvert

Receptionsmad er en god løsning for dig, der skal holde et arrangement – hvad en det er en reception, studenterfest eller noget helt tredje – hvor maden serveres på en praktisk, men appetitlig måde, så dine gæster enten kan nyde maden stående eller siddende uden det store behov for service.

Her hos Slagter Jan er vi eksperter i at levere god mad til receptioner, så derfor kan du roligt bestille lækkert og velsmagende receptionsmad i København og Sjælland, hvor der er garanti for god kvalitet og en forkælelse af smagsløgene.

Synes du vores receptionsmenuer lyder som en god løsning til dit arrangement? Så kan du nemt og hurtigt bestille receptionsmaden til dit arrangement via knappen nedenfor. Her kan du angive din bestilling eller en forespørgsel til ændringer eller ønsker i menuen, og så sørger vi for at kontakte dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til menuerne, eller har du brug for hjælp til sammensætningen af receptionsmaden, så kan du også kontakte os på telefon eller mail.

Du er også mere end velkommen til at svinge forbi vores butik og sige hej til Jan og hele holdet. Så er vi klar med råd og vejledning, der kan hjælpe dig med at få valgt den helt rette menu til dit arrangement.